č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Bloodline Open Air so štvrtým krvavým zárezom!
zdroj Pavol Dráb, 17.7.2014



Ak vám chýba poriadna dávka kvalitnej rockovej hudby, tak navštívte 4. ročník BLOODLINE OPEN AIR festivalu na Begalke v Sabinove. Bloodline fest si pevne drží svoju pevnú pozíciu medzi priaznivcami rockovej či metalovej hudby už štyri roky. Tento, v rámci tvrdších žánrov rôznorodý mini festival je v súčasnosti jediný open air fest svojho druhu v okrese Sabinov a uskutoční sa už o týždeň, 19. júla. Organizátori preto s programom finišovali tento týždeň a nebudú v ňom chýbať zaujímavé, známe mená. V Bistre u Ďuriho na sabinovskej Begalke sa okrem iných predvedie aj popredná slovenská rock/metalová kapela Metropolis.

Metropolis – O červenej čiapočke
youtu.be/wZ8ND7BWGzc

Hudba, ktorú táto skupina tvorí je veľmi pestrá a je v nej počuť rock/metalové základy, prvky elektroniky, či rôzne etnické prvky. Metropolis má na svojom konte 3 albumy, a taktiež aj niekoľko úspešných videoklipov. Okrem mnohých úspechov v rádiových a televíznych hitparádach je aj držiteľom Aurela (SK Grammy) za najlepší Hard 'n' Heavy album, ale aj Slávika, takže sa ako jedna z mála slovenských kapiel môže pochváliť ocenením ako od kritikov, tak aj od verejnosti. Skupina odohrala nespočetné množstvo koncertov pred domácim aj zahraničným publikom. Tento rok si ešte užijú aj ako predkapela nemeckých peciek Bonfire a Unisonic na čele s dvojicou Kiske a Hansen!

Saprophyte – Skutočná láska
youtu.be/tYfVpTO2GuU

Fanúšikovia dobrej zábavy a rodinnej atmosféry si 19. júla môžu naživo vychutnať okrem kapely Metropolis aj prešovských hardcoreistov Saprophyte, punk-rockerov Odtiaľ Potiaľ, LastStar To Fall ktoých členom je bubeník a spoluorganizátor podujatia Daniel Cicman, TheFreaks s ich rockˈnˈrollom a domáci sabinovský Britney Porn. Lístky na Bloodline Open Air 4 budú v predaji pri vstupe na akciu.Brána bude pre nedočkavcov otvorená už od 14:00 hod. a začiatok programu je stanovený na 15:30 hod. Vstup na akciu je 5 eur/pre prvých 30 návštevníkov výnimočná akcia, iba 4 eura, preto neváhajte prísť v sobotné popoludnie medzi prvými. Aby toho nebolo málo, všetky zakúpené lístky sú zlosovateľné v tombole o vecné ceny.

Všetky potrebné informácie o hudobnom festivale Bloodline nájdete na facebookovej udalosti www.facebook.com/events/535133319946307/?fref=ts.

Miesto konania: Bistro u Ďuriho, Sabinov (Begalka)
Otvorenie brány: 14.00 hod., Začiatok koncertov: 15.30 hod.
Vstup: 5€/prvých 30 platiacich iba 4€



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits